مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور خرید

از فردی در خردادماه 1399 لوازم لوله کشی و پکیج همراه با هزینه های دستمزد و نصب به مبلغ 280 میلیون ریال خریداری کردم . طی قرارداد شفاهی مقرر شد بعد از اتمام کار کل مبلغ به ایشان پرداخت گردد. قبل از شروع کار در حین کار از ایشان چندین بار در حضور شاهدین درخواست فاکتور و صورتحساب نمودم ولی ایشان با زیرکی تمام و دلایل واهی از ارائه ان خودداری کردند
قبل از اتمام کار بنا به دلایلی مبلغ 250 میلیون ریال پرداخت شد و مقرر شد مبلغ 30 میلیون ریال باقیمانده در صورت اتمام کار پرداخت گردد.
بعد از اتمام کار در آذر ماه 1399 ایشان بجای 30 میلیون ریال ادعای مبلغ 230 میلیون ریال نمودند.
بعد از مدتی با فاکتورهای ساختگی به تاریخ مهر و آذرماه بابت مطالبه وجه از بنده شکایت کردند شایان ذکر است تمامی فاکتورها بدون امضا خریدار بودند بنده در جلسه دادگاه گفتم اصل بدهی را قبول دارم ولی میزان بدهی و تاریخ انجام کار و فاکتورها را قبول ندارم . و تقاضای شهادت شهود و اتیان سوگند نمودم ولی متاسفانه قاضی توجهی نکرد
قاضی پرونده هزینه کارشناسی را به فروشنده یا همان خواهان ابلاغ نمودند ولی خواهان طی درخواستی به شعبه فرمودند فاکتورها طبق شرایط قانونی تنظیم شده اند و خوانده به فاکتورها ایراد گرفته است پس باید خوانده هزینه کارشناسی را پرداخت کند قاضی در کمال ناباوری بدون توجه به اینکه در صورت نبود امضا طرفین فاکتور فاقد اعتبار است هزینه کارشناسی را به بنده ابلاغ کرد طی تماسی با شعبه اعلام کردم هزینه کارشناسی باید به خواهان اعلام شود چرا به بنده ابلاغ کردید مدیر شعبه فرمودند اشتباه شده اصلاح میکنیم
متاسفانه بعد از یک هفته بنده را بخاطر عدم پرداخت هزینه کارشناسی بدون هیچ مدرک و دلیلی محکوم نمودند. تجدید نظر استان هم رای شعبه بدوی را تایید نمود.
حال سوال اینجاست
1-بنده میتونم شکایت دیگری بابت کلاهبرداری حیله و فریب و استفاده از سند مجعول انجام بدم

2- اگر مورد دیگری از عنوان شکایت هست ممنون میشم توضیح بفرمایید

3-از اعتبار امر مختومه برخوردار نیست؟

4- بابت مبلغ مازادی که محکوم شدم چگونه میتونم پس بگیرم ؟

5-اعمال ماده 477 بابت خلاف شرع میتونم بکنم ؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

با سلام و آرزوی سلامتی به نظر می رسد با توجه به اینکه مراحل قانونی طی شده و رای قطعی است اعتراض به آن بسیار مشکل است در صورتی که بتوانیدبا جلب نظر کارشناسی تامین دلیل انجام دهید و میزان وسایل به‌کاررفته را برآورد قیمت کنید در این صورت شاید به توان با اعاده دادرسی مجدداً به حکم مذکور اعتراض کنید جهت این موضوع بهتر است وکیل دادگستری قبل از هرگونه اقدامی نسبت به انجام مطالعه پرونده اقدام نمایند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شما می‌توانید تحت عنوان جرم دیگری از این شخص شاکی بشویدمثلاتحصیل مال ازطریق نامشروع

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر نمی‌رسد این موضوع کلاهبرداری باشد.