مشاوره حقوقی رایگان - مدیریت آپارتمان

سلام
میخواستم بدونم تصمیم گیری در آپارتمانها با 3 واحد به چه شکله؟ نیاز به مدیر ساختمان هست حتما؟ و برای تصمیم گیری ها صرفا توافق اکثریت یعنی دونفر از سه نفر کافیه؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا برای ایجاد انضباط ساختمان ورعایت نکات اپارتمان نشینی مدیری بین اشخاص تعیین میگردد ورای اکثریت ملاک است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق ماده 8
قانون تملک اپارتمان ها
اگر تعداد مالکان 4 نفر و بیشتر باشد انتخاب مدیر ساختمان الزامی است و تصمیم گیری در مورد مشاعات با رای اکثریت بیشتر از نصف مالکان میباشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام مستندابه ماده 8قانون تملک آپارتمانهااگرتعدادملکان،درموردیه 4نفرویابیشترباشدانتخاب مدیرساختمان الزامی است و تصمیم گیری درموردمشاعات بارای اکثریت بیشترازنصف مالکان می باشد،به نظردرموردسه واحدالزامی نیست بلکه اختیاری هست