مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه تلفنی

با سلام
طی تماس تلفنی با منزل بنده اعلام شد که شما هفته بعد جلسه بررسی دارید و باید به دادسرا فلان شعبه مراجعه کنید ولی من شعبه مدنظر را فراموش کردم چه بود
با مراجعه حضوری قبل از موعد بررسی هم نتوانستم بفهمم پرونده ام در کدام شعبه است گفتند چون ثنا داری باید پیامک بیاید و پرونده ای پیدا نشد، در حالی که مطمئنم شکایت صورت گرفته
آیا عدم حضور من در روز مشخص شده مشکل ساز خواهد بود؟ با توجه به اینکه هیچ پیامی دریافت نشده از ثنا

پاسخ ها :

احضاریه تلفنی احضاریه