مشاوره حقوقی رایگان - بطلان مبایعه نامه

باسلام
در سال 96مغازه ای را به صورت سرقفلی بدون اجاره (در مبایعه نامه میزان اجاره و مدت زمان قید نشده) خریداری نمودم. مالک مغازه فوق الذکر کل ملک که شامل یک باب مغازه و ساختمان را به فرد دیگری به صورت قولنامه ای واگذار کرد.
اسفندماه سال 99این فرد شکوائیه ای برعلیه ما تنظیم نموده و خواستار بطلان مبایعه نامه به جهت اینکه در مبایعه نامه مبلغ اجاره و مدت قید نشده تخلیه محل را خواستار شده.
باتوجه به اینکه ابلاغیه الکترونیکی برای ما درتلفن همراه ارسال گردیده است متاسفانه ابلاغیه ها توسط ما رویت نشده و رای غیابی به بطلان مبایعه نامه و تخلیه و پرداخت مبلغ ملک به قیمت روزمعامله صادرگردیده است. ضمنا جهت اجرای حکم مبلغ موردنظر به حساب اجراییات دادسرا توسط مالک واریز گردیده است.
خواهشمند است در مورد موضوع راهنمایی فرمایید .

پاسخ ها :

بطلان مبایعه نامه خرید سرقفلی مغازه سرقفلی