مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ورثه ای

سلام سال 77 ملکی که 7 ورثه داشت فروختیم 6400 خریدار 5 میلیون داد 1400 ماند. من و یکی از برادرانم قولنامه را امضاء کردیم 5 نفر دیگر امضا نکردند. خریدار مبلغ باقیمانده را پرداخت نکرد. خریدار فوت شده و ورثه ایشان درخواست تنظیم سند دارند ولی 5 ورثه ای که امضاء نکردن حاضر به انتقال سند نیستند. هیچ وکالتی من نداشتم. لطفا راهنمایی کنید ورثه ایشون می تونن سند انتقال بدن؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر وراث امضا، نکرده باشند سندیت ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
وراثی که امضا ننموده اند تکلیفی به انتقال سند ندارند

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام تنها سهم وراث امضا کننده منتقل شده است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام معامله نسبت به کسانی که امضا نکرده اند غیر نافذ است.