مشاوره حقوقی رایگان - نهست در ارتش

سلام. میخواستم بدونم محاسبه مراحل نهست سالیانه است، یا بدو خدمت، محاسبه میشود. من یادم تا چند سال پیش سالیانه می‌شمردند مرحله چندم نهستت است و مجازات در نظر میگرفتند.
ممنونم

پاسخ ها :

ابوالفضل نظامی

ابوالفضل نظامی :

سوال شما نامفهوم هست

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

با سلام.
اگر سرباز هستید، نهست یک روز، اضافه خدمت دوروزه را در بردارد و البته تصمیم گیری در مورد نهست با فرمانده و کمیسیون مربوطه می باشد و اگر پایور فرار از خدمت یا غیبت داشته باشد، مجازات خاص خود را دارد.
سوال خود را بیشتر توضیح دهید.