مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از ارتش

سلام
وقت بخیر
من ورودی سال 99 بودم 2سال خدمت کردم به دلیل بعد مسافت و شرایط خدمتی نابسامان قادر به ادامه خدمت نیستم از قضایی پادگان پرسوجو کردم به من گفته شد برای انصراف باید حداقل دوبرابر مدت اموزش خدمت یگانی داشته باشم مدت زمان اموزشم یک سال بوده ویه سالی هم هست که سر یگانم
من درحال حاظر نهست کردم و چند روز دیگر فراری میشم میخوام بدونم جریمه (مالی)من به چه صورت خواهد بود سابقه کیفری ندارم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بین 100 تا 200 میلیون تومان بابت حقوق و هزینه و جریمه اماده کن