مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک

سلام ما اپارتمانی خریدیم به متراژ 84 متر با سند و پایان کار ولی بعد از 4 سال طرح عقب کشی گذاشتن و حدود 23متر از واحد را گرفته اپارتمان 3 طبقه تک واحدی است و ما طبقه سوم هستیم الان قصد فروش داریم نمیدانیم قانون برای فروش چیست و این متراژ عقب کشی چگونه محاسبه میشه لطفا راهنمایی کنید در ضمن حدود 8 سال هست خریدیم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بهتر است از طریق شهرداری موضوع پیگیری شود کلیه امور مربوط به ساختنان و عقب نشینی ها به عهده شهرداری است