مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص انتقال سند در دفاتر اسناد رسمی زمین های بایر بدون بنا کدامین استعلامات الزامی است؟

با سلام ...برای انتقال سند در دفترخانه در مورد زمین بایر بدون بنا آیا استعلام از شهرداری هم الزامی است یا خیر نیازی نیست ؟ ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
معمولا از سازمان زمین شهری وجهاد کشاورزی ومنابع طبیعی استعام اخذ خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بستگی به این دارد که آیا زمین در محدوده شهر باشد یا خارج از شهر
ولی از اداره جهاد ، بنیاد مسکن ( اگر ملک خارج از شهر و دارای ساختمان باشد ) ، شهرداری ، اداره ثبت اسناد و ... استعلام انجام خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
استعلام جهاد ،منابع طبیعی ، زمین شهری