مشاوره حقوقی رایگان - گواهی انحصار وراثت

با سلام.میخواستم بدونم ایا کپی ابلاغیه ای انحصار وراثت که به حساب ثنا فرستاده میشود برای کارهای حقوقی اکتفا میکند. با تشکر

پاسخ ها :

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

با سلام بایستی پرینت دادنامه انحصار وراثت رو به شورای حل اختلاف (شعبه صادرکننده رای) ببرید تا مهر بزنند. و بعد از اون برای انجام کارهای حقوقی کفایت می کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر کپی برابر با اصل باشد بله در ادارات پذیرفته میشود مگر ..

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله. منع قانونی ندارد در صورت لزوم به شعبه شورا مراجعه ومهر بزنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ببرید همان شعبه شورا مهر بزند. سپس برای انجام تمام امور اعتبار دارد

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
حتی اگر در ابتدا پرینت مزبور را بپذیرند باز هم در ادامه از شما برابر اصل آن را مطالبه‌ می نمایند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام. برای برابر با اصل به دفتر شعبه مربوطه ببرید