مشاوره حقوقی رایگان - تمدید قرارداد کرونایی

سلام
موجر ما کل خانواده خارج از ایران زندگی میکنن. و من 3 ساله مستاجرشونم. برای تمدید درخواست 35درصد افزایش اجاره کردن. تهران هستیم. با توجه به مصوبه ستاد کرونا. من میتونم مطمیننا ازین مصوبه استفاده کنم ؟ ضمانت اجرایی وجود داره؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
تا25 درصدافزایش قانونی است واگرمالک نیازشخصی نداشته باشد بله قابل تمدید است

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. مصوبه ستاد کرونا ضمانت اجرائی ندارد و برای دستگاه قضایی لازم الاجرا نیست . و شورا در موارد تخلیه فوری تا حدودی با مستاجر راه میاد . مثلا اگر موجر خودش نیاز نداشته باشه یا مثلا ایران نباشه و ضرورتی نباشه ممکنه درخواست تخلیه را رد کنند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.