مشاوره حقوقی رایگان - عفو خودرو

باسلام
بنده با بار قاچاق سه عدد تلویزیون محکوم شدم و مبلغ 11/400/000 هزار تومان هم جریمه شدم و ماشینم رو هم مصادره کردند پرونده عفو تشکیل دادم (عفو رهبری) که شامل حال ما شد و یه تعهد از تعزیرات ازم گرفتند و دوباره فرستادند واسه تعزیرات کل کشور الان دوماهه ازش میگذره ولی جوابش نیومده چقد دیگه طول میکشه تا که نامه آزادی ماشین مارو بفرستند ؟
آیا اگه نامه آزادی ماشین رو بفرستن ماشین رو رایگان بهمون میدن یا باید دوباره پول پرداخت کنیم ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

زمان ارسال نامه مشخص نیست و تابع اداره ها و زمان بندی آنها است