مشاوره حقوقی رایگان - رضايت

در صورت رضايت شاكی قبل از تشكيل دادگاه ايا حضور متهم جهت رضايت الزامی است ؟
براي اينكه شاكي تحت هيچ شرايطي ديگه نتونه از متهم شكايت كنه بايد چه كاری انجام بديم ؟
مبلغ خسارتي که قراره پرداخت بشه در حضور بازپرس باشه ؟
ايا رسيد پرداخت خسارت ضميمه پرونده بشه

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دفتر اسناد رسمی این کارها صورت بگیرد و گذشت بی قید و شرط خود را اعلام کند .
یا شاکی و متهم هر دو نزد بازپرس بروند متهم اگر وجهی باید به شاکی بدهد حتما در حضور بازپرس به شاکی تحویل داده شود و شاکی همان جا اعلام گذشت نماید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر مقدور باشد رضایت نامه محضری اخذ وتسلیم نمایید وهرگونه رد بدل شدن وجه نیز با تنظیم صورتجلسه ورسید صورت گیرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

حضور متهم برای اعلام رضایت لازم نیست ولی اعلام رضایت شاکی یا باید حضوری و یا تقدیم لایحه باشه یا در دفتر اسناد رسمی و سند رسمی رو متهم هم میتونه تحویل دادگاه بده