مشاوره حقوقی رایگان - جرایم اینترنتی

سلام وقت بخیر، سوالی داشتم. من یک پیج آموزشی دارم و حدودا 5سال فعالیت آموزشی و کار اسم این پیج و کانال تلگرامی من بسیار معتبر و معروف هستش. میخواستم بدونم ایا شخصی میتونه در زمینه کاری من با همون اسم موسس من پیجی بزنه و فعالیت کنه؟ با اسم و اعتبار من شاگرد جمع کنه و فعالیت کنه؟
اگر جرمه من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام می توانید از ایشان تحت عنوان کلاهبرداری شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
موضوع میتواند از جرائم رایانه ایی محسوب کردد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتواند کلاهبرداری یا جعل عنوان یا اساسا بحث مالکیت فکری باشد