مشاوره حقوقی رایگان - هزینه ساختمان

سلام
چند روز پیش اسانسور ساختمان ما خراب شد و هزینه ای 3 میلیون تومانی به جای گذاشت. بر اساس قوانین آپارتمان نشینی سهم هر واحد (خانه 4 واحدی است) 750 هزار تومان میشد. امروز متوجه شدیم که یکی از واحدها که اتفاقا مدیریت را نیز بر عهده دارد هزینه را سر بار سه واحد دیگر کرده و واحدی یک میلیون تومان گرفته است و خودش تنها هزینه خرید روغن را پرداخت کرده است. چگونه می توان از او شکایت کرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
به استناد فاکتور تعمیر اسانسورمیتوانید دادخواست مابه التفاوت مبلغ تعمیرات را از وی اخذ نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
می توانید از طریق دفاتر قضایی اقدام به طرح شکایت نمایید