مشاوره حقوقی رایگان - بازخرید

با سلام و احترام کارمند رسمی با 21 سال سابقه رسمی هستم می خواستم بازخرید کنم نحوه انجام چگونه هست؟ سنوات خدمتی چگونه محاسبه می شود؟ اگر خدمت سربازی را خریداری کنم در محاسبه سنوات خدمتی تاثیر دارد؟ آیا بعد از خرید خدمت می شود بیمه را ادامه داد؟ ماهیانه چقدر باید حق بیمه پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
جهت اطلاع از نحوه بازخرید به ارگان مربوطه و برای اطلاع از سنوات وحق بیمه و... به اداره بیمه مراجعه فرمائید.