مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از استخدام رسمی

باسلام. بنده از طریق آزمون استخدامی به صورت پیمانی در آموزش و پرورش مشغول به کار شده ام. در ابتدای شروع به کار تعهد 10ساله دادم. بعد از یک سال از شروع به کار تبدیل وضعیت شدم و به استخدام رسمی در آمدم. در صورت تمایل به انصراف از خدمت در آموزش و پرورش؛
1. آیا در صورت عدم پایان تعهد جریمه تعلق میگیرد؟
2. آیا بعد از پایان تعهد محضری 10ساله برای خدمت میتوان بدون پرداخت جریمه از ادامه خدمت انصراف داد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر شما قصد استعفا دارید در خواست خود. را مطرح نمایید تا بررسی بشود و احتمال دارد که مشمول جریمه بشوید یا از شما جریمه گرفته نشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر بر طبق تعهد عمل نمایید و پس از پایان آن جهت استعفا اقدام نمایید مشمول جریمه نخواهد شد