مشاوره حقوقی رایگان - استرداد پرونده

سلام
بنده دادخواست عدم تمکین زوجه دادم و قرار بر کارشناسی منزل و امکانات شد با توجه به نظر کارشناس منزل مستقل محسوب نمیشه، حالا اگر بنده تقاضای استرداد دادخواست و پرونده رو کنم و دادخواست جدید ارائه بدم و به قولی از اول شروع کنم آیا با توجه به اینکه یک نسخه از نظر کارشناس دست زوجه هست میتواند به عنوان مدرک قابل استناد باشد برای دادخواست جدید؟

پاسخ ها :

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
بله سبق رسیدگی محسوب میگردد
در صورت اصرار بر الزام زوجه بر تمکین میبایست منزل مستقل و مناسب و در شان زوجه تهیه نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی لیکن در صورت نیاز کارشناسی جدید صورت خواهد گرفت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید استرداد کنید ولیکن برای ارائه دادخواست حدید حتما باید منزل مستقل ودر شان زوجه تهیه گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله . و اگر شما دادخواست خود را مسترد نمایید و دادخواست جدید مطرح نمایید حتما باید منزل مستقل دیگری تهیه نمایید
بهتر است شما به نظر کارشناس اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید دادخواست خود را مسترد نمایید و طرح دادخواست جدید مستلزم تهیه خانه مستقل و کارشناسی جدید می باشد