مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین غیر

سلام
چند سال پیش یک زمین معاوضه کردیم و مبلغ 20 میلیون به طرف دادیم
حالا واسه زمینی که ما دادیم صاحب در آمده
طرف ما هم زمین ما که بهش دادیم فروخته به یکی دیگه و از ان طرف هم ما زمین خرید
حالا هر 2 تا زمین واسه ماست چون اون زمینی که بطرف دادیم گفت صاحبش یکی دیگه هست اونم خرید
حالا طرف رفته شکایت کرده که اول معامله زمین صاحبش یکی دیگه بوده
حالا حکمش چیه
الان طرف ما اون زمینی که ما بهش دادیم دست خودش نیست باز قول نامه اش به نام ماست
یعنی طرف زمینی که ما بهش دادیم فروخته به یکی و ما هم از آن طرف زمین خریدم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ظاهرا فروش مال غیر است ولی قابل دفاع است
تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سوال مشخص نیست نیاز به توضیح بیشتر دارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بنظر فروش مال غیر می باشد نیاز به بررسی دارد