مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت

با سلام آیا اگر کسی در نظریه کارشناسی بابت مطالبه نفقه بگوید فرزندم دو خانه دارد ولی در واقعیت فقط یکی از خانه ها بصورت رسمی بنامش است و دیگری بنام پدر شخص است آیا همسر آن فرزند میتواند براساس آن نظریه کارشناسی که پدر شخص گفته فرزندم دو خانه دارد اقدام کند و دادخواست بدهد و به نتیجه برسد و به عنوان مهریه آن را توقیف کند در صورتیکه اصلا در نظریه کارشناسی صحبتی از پلاک ثبتی و متراژ نشده است

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.

فهیمه طهماسبی

فهیمه طهماسبی :

سلام،بر ای توقیف حتما باید اموال به اسم شخص باشد.