مشاوره حقوقی رایگان - دادنامه

اگر در دادنامه تمام اتهام ها نیاید و بعدا مشخص شود در دادگاه که کیفرخواستی راجع به یک اتهام که در دادسرا مطرح نبوده صادر شده، تکلیف چیست و آیا میتوان از این بی قانونی استفاده کرد؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام شاید اقدام مجرمانه تفاوتی نکرده است صرفا در عنوان جدم اختلاف وجود داشته است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر جزء جرائمی باشد که مشتقیم در صلاحیت دادگاه هست درست است در غیر اینصورت خیر. باید به دادسرا برود و ...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام برای اینکه جرم کیفری ، در دادگاه کیفری رسیدگی بشود باید حتما ابتدا در دادسرا ، تحقیقات انجام بشود و سپس کیفرخواست کتبی صادر بشود و کیفرخواست همراه با پرونده به دادگاه کیفری ارسال بشود . بجز در موارد ، جرایمی که باید مستقیما و بدون رسیدگی در دادسرا ، و بدون صدور کیفرخواست ، مستقیما به دادگاه کیفری ارسال بشود ( جرائم منافی عفت ، جرائم درجه 7 و 8 ، جرائم اطفال زیر 15 سال ) یا در مورد ماده 86 ق ا ک ، که پرونده بدون صدور کیفرخواست کتبی دادسرا ، به دادگاه کیفری ارسال می شود