مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند مسکن مهر

سلام
من سال 92 یک واحد که مسکن مهر هم بود به کسی فروختم و رفتم وکالت محضری بهش دادم و راضی نمیشه بیاد سند بزنه ، الآن میخوام اسم خودمو کلا از این ملک خارج کنم و اسمی از من در مسکن مهر نمونه چیکار باید کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا جهت نقل وانتقال مسکن مهر باید رضایت تعاونی مسکن مهر را نیز اخذ ونام ایشان بجای شما در تعاونی قید شود تا از تمامی مسولیتها مبرا شوید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام از طریق تعاونی مسکن مهر پیگیری نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید به تعاونی مسکن ، مهر مراجعه نمایید و درخواست حذف نام خود و جایگزین کردن خریدار را نمایید