مشاوره حقوقی رایگان - حضانت خواهر مجرد

باسلام. من خانمی 43 ساله و استخدام آموزش و پرورش و 20سال سابقه هستم. خواهری 35ساله و مجرد دارم. پدر و مادرم هر دو فوت شدن و پدرم بیمه بازنشستگی ندارد. خواهرم پیش من زندگی می کند و شاغل نیست و من خرجی او را میدهم. میتوانم او را تحت کفالت خود بگیرم؟ در ضمن 3 برادر و 3 خواهر دیگر دارم که هیچ کدام مسئولیت او را قبول نمی کنند؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در این سن که ایشان از حضانت خارج هستند اگر منظور تحت تکفل هست از صندوق مربوطه جویا شوید
اگر شخص از بیمه بیکاری استفاده کند با ارائه مدارک می تواند خواهر یا برادر خود را تحت کفالت بگیرد