مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن انشعاب کنتور و دریافت سند قطعی

سلام
بنده در سال 72 عضو تعاونی مسکن کارگران شرکتی شدم و یک واحد مسکونی ویلایی به بنده تعلق گرفت و متاسفانه پیگیر دریافت کنتور اب و برق و گاز نشدم و ظاهرا برای اخذ سند یکی از شرایط داشتن کنتور هست با توجه به اینکه هیات مدیره تعاونی اکنون در سمت خود نیستند و تمامی مدارک از جمله پایان کار به صورت کلی و برای واحدهای مشارکتی هست و بنده هیچ مدرکی به غیر صورت مجلس تفکیکی و پایان کار کلی و گواهی اتمام تقسیط بانک و همچنین قراردداد تعاونی با مسکن و شهرسازی که در انجا لیست افراد از جمله بنده بود را ندارم چگونه میتوانم ثابت کنم که یک واحد متعلق به بنده هست و مستقیما نسبت به دریافت کنتور و همچنین اخذ سند اقدام کنم با توجه به اینکه اکنون اعضای قبلی هیات مدیره تعاونی سالهاست در سمت خود نیستند و تعاونی مسکن منحل شده است.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
براساس مدارک موجود میتوانید پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام منزل شما در بنیاد مسکن و شهرسازی دارای پرونده میباشد و شما باید به بنیاد مسکن مراجعه نمایید و در خواست رونوشت از مدارک ساختمان را نمایید . و با توجه به اینکه اسم شما در لیست مالکان در تعاونی مسکن و در بنیاد مسکن و شهرسازی موجود میباشد پس مالکیت شما محرز است و باید از بنیاد مسکن ، یک نامه مبنی بر مالکیت خود اخذ نمایید و سپس برای گرفتن انشعابات اقدام نمایید