مشاوره حقوقی رایگان - خلاف دهیاری

با سلام
دهیار از زمان شروع کار خود حدود 5 سال ، خارج از محدوده روستا خانه های زیادی ساخته شده ولی الان سر لج بازی خونه ما رو جلو گرفته ...
آیا می تونم به دلیل ساخت خارج از محدوده شکایت کنم از دهیاری و کجا؟
ثانیا خودش هم کوه را خراب کرده که باغ و زمین کشاورزی بسازه که منابع طبیعی ابتدا گیر داده ولی چون برادر شهید بوده از بنیاد نامه برده اینم می تونم شکایت کنم؟
و شورای روستا هم از امضا و مهر کردن نامه من منوط بر صاحب ملک بودن خودداری کرده هم میشه شکایت کرد؟

پاسخ ها :

ابوالفضل نظامی

ابوالفضل نظامی :

با سلام بله حق طرح دعوا برای شما محفوظ می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
به ارگانهای مربوطه همچون. سازمان جهاد کشاورزی ومنابع طبیعی و استانداری و بخشداری اطلاع دهید

توفیق بنی تمیم

جناب آقای توفیق بنی تمیم :

سلام
تغییر کاربری زمین های کشاورزی غیرقانونی می باشد مگر اینکه در محدوده طرح هادی روستا باشد
به سازمان جهاد کشاورزی رجوع نمایید