مشاوره حقوقی رایگان - اطاله دادرسی در اداره اعمال ماده 79 قانون دیوان عدالت اداری

با عرض سلام و احترام خدمت وکلای محترم مدت مدیدی است که درخواست اعمال ماده 79 قانون دیوان عدالت اداری شده و تکلیف را مشخص نمی کنند . اول بررسی کارشناسی بعد معاون رسیدگی به شکایات ، همینطور رئیس اداره رسیدگی به شکایات ، معاون نظارت و بازرسی ، دوباره اداره رسیدگی به شکایات ، سپس بررسی کارشناسی اداره اعمال ماده 79 هیچگونه تصمیمی نمی گیرند که پرونده برود شعبه تجدید نظر یا رد درخواست شود. دو صفحه A4 که اینقدر اطاله دادرسی نمیخواهد . بنظر وکلای محترم چکار باید کرد . موضوع خواسته هم ابطال حکم بازنشستگی غیر قانونی بوده است

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با توجه به اینکه وقت های دادرسی و اعمال نظر در اختیار دیوان است متاسفانه اقدامی تا صدور تصمیم نمیشود انجام داد

محمدرضا کریمی

محمدرضا کریمی :

حتما موضوع مهم است صبر کنید