مشاوره حقوقی رایگان - ملک

سلام خسته نباشید من پدرم فوت کرده و قبل فوت که پدرم مریض بود و در صحت و سلامت نبود مادرم املاکی اورد خونه و یکی از ملک های پدرم رو قولنامه نوشتن که پدرم فروخت به مادرم و اون یکی خونه که 3دنگش به اسم مامانم بود 3 دنگ دیگش پشت قولنامه نوشت هدیه به همسرم و الان مادرم میگه شماها ارثی ندارین و به برادرم از اون ارث داده ولی به من نه چیکار میتونم بکنم لطفا راهنمایی کنین

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر بتوانید سفیه بودن پدر در آن زمان را ثابت کنید معاملات قابل ابطال است.