مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال

آیا پدرم محجور هست 89 سال سن داره. بیسواده. 4ماه ست سکته کرده، فقط 4پسر را میشناسه و همه اموال را پسرها فریبش دادند و گرفتند، به دخترها هیچ چیزی نمیده، خیلی 4دختر مظلوم واقع شدیم. چون اوضاع مالی خوبی برای وکیل نداریم پسرها از ضعف مان سواستفاده کرده و از پدر با این موقعیت همه اموال را به نام خود خرید صوری انتقال داده اند، دوپسر هم محجورند اصلا پولی ندارند تا خریداری کنند، لطفا کمکمان کنید.

پاسخ ها :

مریم مهدوی

مریم مهدوی :

به اداره سرپرستی مراجعه و اعلام و درخواست پزشکی قانونی و اگر محجورباشه اموال به قیم داده می شود تا حفظ گردد