مشاوره حقوقی رایگان - بدون اطلاع وراث

باسلام و خسته نباشید
من ع. هسم و در روستا زندگی میکنم و پدر که 80سال دارد در کنار من زندگی میکرد ولی برادر من که در شهر زندگی میکرد. برا مهمانی پدرم را برد و دیگه نگذاشت که پدرم برگردد. نزدیک چهار سالم هست که نه من و نه چهار تا خواهرم پدرمونو ندیدم و هربار که به دیدنش رفتیم ما را نگذاشتن تو و دعوا کردیم. حتی شکایت هم کردیم که برادرم میومد و میگفت پدرم خودش نمیخاهد مارو ببیند. و چند ماهی هست که ما متوجه شدیم که پدرمان الزایمر گرفته و برادرم با سواستفاده از ان تمام زمینارو به اسم خودش زده. حالا سوال من این است. ایا بدون حضور وراث میتونه به اسم خودش بزنه ؟ و اگه زده چیکار باید بکنیم با توجه به این پدرم هنوز زنده س

پاسخ ها :

خداداده       جواد

خداداده جواد :

سلام مادامی که پدرزنده باشدمی توانداموالش رابه نام هرشخصی که بخواهدانتقال دهدمگراینکه شمایاهرکدام ازخواهربرادرمدعی شویدکه پدربیماری الزایمردرزمان تنظیم سندداشته اگراین موردازطریق پزشکی قانونی ثابت شودمیتوانداسنادراباطل کنید