مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اجرای مهریه

سلام من و همسرم اتباع افغانی هستم 3ماه عقد بودیم و الان همسرم میخواد طلاقم بده و من درخواست اجرای مهریه دادم
نمیدونم چرا درخواست برای ما اول رد شد ولی بعدش که قبول شد تا الان نگفته بیاین دادگاه
و اینکه چون خاله همسرم بهم تهمت زده است میتونم تو دادگاه موقع حکم دادگاه و بررسی پرونده ادعای شرف کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر اتهامی وجود دارد بابد جدگاانه شکایت کیفری نمایید وارتباطی به پروند ه مهریه شما ندارد

ايرج  سليمان تبار

ايرج سليمان تبار :

به شعبه مراجعه کنید
باید شکایت کیفری مطرح کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام اتباع خارجه مقیم درخاک ایران ازحیث مسایل مربوط به احوال شخصیه واهلیت خودونیزازحیث حقوق ارثیه درحدودمعاهدات مطیع قوانین و مقررات دولت متبوع خودخواهندبود،طلاق نیزازحیث اسلوب تعارض قوانین کشور متبوع زوجین است ،اما شرایط شکلی طلاق تابع ماده 969 قانون مدنی میباشد اگر اجرای قانون کشور متبوع مخالف نظم عمومی و اخلاق حسنه در ایران نباشد و رعایت حدود معاهدات هم بشود دادگاه ایران به دعوای طلاق شما رسیدگی کرده و حکم مقتضی را صادر خواهد کرد اگرزوجین تبعه بیگانه به استناد قانون ایران درخواست طلاق کرده باشند دادگاه می‌تواند بر اساس قانون ایران با عنوان قانون محل وقوع رسیدگی و حکم صادر نماید،درموردپرونده کیفری شمامیتوانیدبه اتهام تهمت ازخاله همسرتان شاکی بشوید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

اصلاحیه خط 6،جوابیه اینجانب تاآخرجواب سوال: اما شرایط شکلی طلاق تابع ماده 969 قانو ن مدنی می باشد،اگراجرای قانون کشور متبوع مخالف نظم عمومی واخلاق حسنه در ایران نباشد و رعایت حدود معاهدات هم بشود دادگاه ایران به دعوای طلاق شما رسیدگی و حکم مقتضی راصادر خواهد کرد اگر زوجین تبعه بیگانه به استناد قانون ایران درخواست طلاق کرده باشند دادگاه می تواند براساس قانون ایران به عنوان قانون محل وقوع رسیدگی و حکم صادر نماید،درموردپرونده کیفری شمامیتوانیدبه اتهام تهمت ازخاله همسرتان شاکی بشوید