مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از دیه

اگر کسی محکوم به دیه جرم عمدی شود آیا بدون دادخواست اعسار جهت جلوگیری از افزایش سالیانه دیه میتواند با مراجعه به شعبه اجرای احکام در چند جا مثلا هر بار یک چهارم را به حساب دادگستری پرداخت کند؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام پرداخت دیه مهلت دارد و هر ساله افزایش می یابد و باید به نرخ روز پرداخت شود
لذا چنین چیزی ممکن نیست و در صورت تاخیر از ضمانت اجرایی جلب و توقیف اموال می توانید استفاده کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به اجرای احکام مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود به اجرای احکام مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید