مشاوره حقوقی رایگان - حق ورودی و نصب حفاظ

با سلام
می خواستم بدانم که گرفتن حق ورودی از مالکان آپارتمان قانونی هست یا خیر؟
و اینکه اینجانب به دلیل اینکه در طبقه اول اپارتمان ساکن هستم و دیوار مجتمع کوتاه است و امکان ورود دزد به منزل اینجانب وجود دارد اقدام به نصب حفاظ برای بالکن کرده ام. حفاظ مذکور به دلیل آنکه پکیج در بالکن نصب شده و امکان باز شدن و دزدیده شدن پکیج و یا دستکاری آن وجود دارد با فاصله از پنجره ها و در قسمت بالکن اینجانب نصب شده که حال مدیر آپارتمان خواستار باز کردن این حفاظ ها است. این حفاظ ها از بیرون در معرض دید نیست و از طرف دیگر اگر آن ها را باز کنم خطر سرقت را چگونه دفع کنم. چه کاری باید انجام دهم؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

باسلام این موضع را به رای بگذارید در جلسات هیات مدیره