مشاوره حقوقی رایگان - تعمیر رسیور

سلام وقت بخیر لطفا کمک کنید مغازه تعمیر کار لوازم صوتی تصویری دارم امروز از پلیس امنیت اومدن مغازم و گشتن چیزی نداشتم سه تا رسیور تعمیری داشتم به همین جرم من رو بردند از صبح تا عصر طول کشید تا اینکه گفتند 60 میلیون تومن کارت بکش برو منم با هزار بدبختی از 10 نفر قرض کردم و پول رو دادم یه رسید بهم دادند و امدم صبح امروز نامه اومد که خودت رو برای کارشناسی میزان جریمه معرفی کن در تاریخ مقرر و متوجه شدم اون 60 تومن وثیقه بوده حال سوال دارم ایا داشتن سه تا ریسیور خراب اصلا جرم هست یا خیر و تعمیر این وسایل جرم بوده؟ و اینکه اگر جرم هست چه میزان جریمه ای داره .من واقعا نمیدونستم ایرادی داره اینکه تعمیر کنم رسیور رو. یه سری وسایل بی ربط به ماهواره که برای مغازم بود مثل برد تی وی و دی وی دی اونهارو هم بردند .ممنون از راهنمایی و کمک شما

پاسخ ها :

ابراهیم حسینی سارانی

جناب آقای ابراهیم حسینی سارانی :

آن پولی که ازتون گرفتن غیر قانونی، وثیه باشه باید پرونده تشکیل بشه بره دادگاه بعد جرم شما ثابت بشه، بعد وثیقه صادر بشه،

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عمل ان سخص به اصطلاح مامور پلیس امنیت کاملا تخلف و غیر قانونی بوده و اقدام سما هیچ گونه مصداق مجرمانه ای ندارد . شما میتوانید از ان شخص شکایت کنید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09113963026

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با توجه به توضیحات مراتب قانونی جهت اخذ وثیقه طی نشده است شکایت و پیگیری نمایید اقدام شما نیز جرم انگاری نشده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما نباید این مبلغ را پرداخت میکردید . مبلغ. جریمه را قاضی دادگاه و بعد از اثبات جرم ، تعیین خواهد کرد