مشاوره حقوقی رایگان - حادثه برای کارگر ساختمانی

باسلام
بنده مالک یک دستگاه ساختمان هستم که نقاشی ساختمان را به یک نقاش بصورت پیمانکاری (البته شفاهی بود قرارداد منعقد نکروه ایم فقط توافق کروه ایم) واگذار نموده ام متعاقبا ایشان یکنفر کارگر را بدون هماهنگی قبلی با من همراه خودش برده بود که همان روز اول متاسفانه کارگر از داربست سقوط میکنه و از ناحیه پا و کمر دچار اسیب میشود. ایا تو این قضیه بنده مقصر هستم یا نقاش؟؟
باتشکر و سپاسگزاری فراوان

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بنظر نمیاد شما مقصر باشی هرچند باید بیشتر بررسی بشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ابتدا باید رابطه زیان دیده با شما اثبات بشود که آیا زیان دیده کارگر شما بوده یا نه
و اینکه آیا شما کارفرما محسوب میشوید یا نفر دوم کارفرما است