مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ورثه ای

با سلام ما چهار خواهر - مادر و یک پسر هستیم خواهر و مادر خواستار فروش ملک هستند بنده (پسر) مخالفم در صورت شکایت از طریق دادگاه ملک به مزایده گذاشته می شود ؟ و ایا دادگاه بنده را احضار و نظرم را جویا میشود یا فقط به نظرات انها استناد می نماید چون انها در خفا ان را انجام می دهند و بنده بی اطلاعم . با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله مادرتان نیتوانددادخواست تقسیم ترکه وفروش انرا بدهد وشما را دعوت به حلسه رسیدکی خواهند کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله ملک به مزایده گذاشته میشود و سهم هر کدام از شرکا در صندوق دادگستری واریز خواهد شد حتی اگر یکی از شرکا مخالف فروش باشد
هر کدام از شرکا مال مشاع ، میتواند به اداره ثبت درخواست افراز ملک بدهد و بعد از گرفتن نامه عدم افراز ملک ، در خواست دستور فروش را در دادگاه مطرح نماید
و دادگاه زمان جلسه دادگاه را به شما ابلاغ خواهد کرد ولی عدم حضور طرفین مانع رسیدگی و صدور دستور فروش نخواهد بود و شخص مخالف فروش ، کاری نمی تواند انجام بدهد
و دستور فروش دادگاه قطعی است و غیر قابل اعتراض است