مشاوره حقوقی رایگان - در مورد خودرویی که بی رنگ و سالم و بدون خرج فروخته فروشنده به ما

ما حدود سیزده روز پیش یه زانتیا خریدیم به عنوان بیرنگ و سالم و بدون خرج و همون روز یه وکالت تعویض پلاک گرفتیم از طرف و بعد گفتیم وکالت تام الاختیار بدید به ما فک پلاک تا اومد دفترخونه بنویسه برا ما گفت بریم بانک و عین 150 میلیونو گرفت از ما بعد که رفتیم دفترخونه دیدیم برق رفته دوسه روز بعدش اومد و در دفترخانه هر چه منتظر ماندیم نیامد و دو روز بعد که آمدند در دفترخانه با پرررویی گفت پول ندارم خودتون بدید بعد من پول را به شما میدم از وقتی که ماشین رو گرفتیم تا بحال 10میلیون خرجش کردم بعد فهمیدیم رنگی داره و ماشین رو مکمل ریخته داخلش که دود نکنه و موتور عیب دار بوده و ما هیچگونه قولنامه ای ننوشتیم و گفت پول الکی به بنگاه بدیم چیکار میایم دفترخونه همون روزم برید تعویض پلاک چند بارم تذکر دادم عین خیالش نیست میگه سالم تحویل گرفتید کارشناس میشه ببینه چه قیمت بوده ماشین و کلیه خسارات وارده را ازش بگیریم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری اخذ نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا درخواست تامین دلیل بدهید تا عیب های خودرو توسط کارشناس رسمی دادگستری مشخص بشود و سپس دادخواست فسخ بیع خودرو به علت خیار عیب مطرح نمایید و