مشاوره حقوقی رایگان - بدهی

با سلام ..
یکی از اشناهامون تو دوره کرونا ورشکست شد و بخاطر چک پول سود کرد و سفته داد و هرماه کلی پول سودی میداد بابت پولای که گرفته بود بطوری که پول سوداش اینقد بالا بود که جوابگو نبود خونه و ماشینشو فروخت و نصف بدهیشو داد و همچنان بدهیش بالاست اگه بدهکاراش شکایت کنن چه اتفاقی میوفته دادگاه قسط بندی میکنه؟چون به هر کدوم بابت پول دریافتی کلی سودم داد ..ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع نیازمند بررسی دقیق است میتوان از نگاه کیفری و حقوقی به موضوع نگاه کرد مشاوره تلفنی برای شما پیشنهاد میشود