عدم تمکین بک اختلاف حقوقیه و تحریب اموال و توهین جرم هستن با هم متفاوتند
با درود. تعریف قانون از تمکین حرف شنوی و پذیرش و اجابت تقاضاهای قانونی و مشروع مرد است . اگر طلاق یک طرفه دهید باید مهریه و اجرت المثل و تا نصف اموال زمان زندگی و نفقه 100 روز را نقدا بدید تا طلاق دهید . یا اینکه گواهی عدم امکان سازش بگیرید ثبت دفترخانه کنید و برید دادخواست اعسار و تقسیط بدهید . اگر موافقت شد ، پیش پرداخت را بدید و طلاق بدید.
با سلام اگر بتوانید اثبات نمایید که زن سو رفتار وسو معاشرت با شما دارد واز این حیث تمکین هم ندارد وحکم تمکین ایشان رابگیرید واز طرف دیگر دادخواست طلاق هم بدهید از حیث پرداخت مهریه محکوم خواهید شد ولیکن میتوانید اعسار بدهید ولیکن از حیث نفقه بعلت عدم تمکین زوجه نفقه گذشته قابل وصول خواهد بود نه اینده واجرت المثل ایام زوجیت وتنصیف اموال هم اکر همان سو رفتار زوجه اثبات شود به ایشان تعلق نخواهد گرفت
تمکین عام داریم و تمکین خاص اما دعوا و بی حرمتی ارتباطی به عدم تمکین نداره و این بحث حسن معاشرت هست
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.