مشاوره حقوقی رایگان - سلب مسئولیت حضانت اطفال

با سلام و خسته نباشید .
همسر اینجانب حدودا یک ماه پیش منزل رو با بهانه دیدن خانواده اش و با اجازه خوده من ترک کرده به همراه دو پسره 3 ساله و 6 ساله و با خوبی و خوشی هم رفته و بعد از رفتن خونه خواهرش تحت تاثیر حرفهای ایشون میگه دیگه برنمیگردم و طلاق میخوام و اینکه دو تا بچه 3 و 6 ساله هم آورده دره خونه ی یکی از آشناها که نسبت فامیلی نداره گذاشته رفته و نه خودش و نه خانواده اش جواب درستی نمیدن و با توجه به اینکه خونه استیجاری هم خودم قراردادش رو به نامش کردم ولی باز هم از برگشت امتناع میکنه و نمیاد . عدم تمکین هم زدم و منتظره پاسخ هستم و اینکه بدون اجازه ی من هم داره میره سره کار و چون خونه ما کرجه و خونه مادرش و برادرش تهران و اونجاست و مسافت هم زیاده نمیدونم کجا میره کار . میخواستم ببینم آیا واقعا قانون اجازه این اعمال رو به یه زنه شوهر دار میده با توجه به اینکه هیچ دعوا و مرافه و حتی داد و بیدادی قبل از رفتن و اینکه گفت دیگه نمیام نبوده و به بهانه ی اینکه قبلا ما دعوامون شده و قبلا تو اعتیاد داشتی و باز هم تکرار میشه دیگه نمیاد . واقعا میشه راهنمایی ام کنید و شاید مجبور بشم اصلا وکیل بگیرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به این دارد که در نهایت شما چه تصمیمی دارید اما می‌توانید جهت تمکین اقدام نم