مشاوره حقوقی رایگان - درخواست کپی از جزییات پرونده

باسلام وعرض خسته نباشید لطفا استدعا دارم راهنمایی بفرمایید در خصوص پرونده ای که از دادسرا .. عدم صلاحیت خورده رفته دادگاه و دادگاه قرار منع تعقیب صادر نموده و اعتراض اینجانب رد شده در تجدیدنظر و منع تعقیب تایید شده. بنده شاکی پرونده ام و شدیدا حقم تضییع شده .. حتی مرا بیمار و بدبین کرده با توجه به تمکن مالی ضعیف؛ نمیتوانم وکیل بگیرم. ایا میتوانم از تحقیقات پرونده و جزییات ان کپی درخواست کنم و یا باید وکیل باشه تشکر از عزیزان وکلا و مدیران سایت

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرگونه تصویر ومدرک از پرونده در صورایکه مغایر با

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اخذ تصویر مدارک پرونده اگر محرمانه نباشد منع قانونی ندارد

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
می توانید درخواست بدهید باید به شما کپی بدهند
برای وکیل هم می توانید درخواست وکیل معاضذتی از کانون وکلا بکنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتونید درخواست اخذ رونوشت از پرونده را بدهید

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

به عنوان شامی میتوانید از اوراق پرونده عکس یا کپی بگیرید لازم نیست حتما وکیل داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خود شما میتوانید از دادگاه درخواست گرفتن کپی از اوراق پرونده را نمایید و دادگاه مکلف است که کپی اوراق را به شما بدهد مگر اسناد محرمانه باشد یا تحقیقات جرائم منافی عفت باشد

یک وکیل

امکان دریافت کپی هست از صورت مذاکرات دادگاه با نظر قاضی امکان کپی هست در هرحال رونویسی منعی ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورتی که اسناد محرمانه نبوده و تحقیقات در جرائم منافی عفت نباشد می توانید درخواست خودرا مطرح نماییدمی توانید از اوراق پرونده عکس یا کپی یا رونویسی نمایید ضمن اینکه شخصا می توانید اقدام نمایید