مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین

سلام وقت بخیر بنده به صورت مشارکتی در حال خرید زمینی با دوستم هستم
ایشون رفتن بنگاه و کل ملک رو به نام خودشون تو املاک و با استناد به یک مبایعه نامه خرید کردن و مقرر شد یک ماه دیگه برن محضر و سند بزنن
بنده قراره معادل یک دانگ از زمین چک بدم
دوستم گفت بیا یه کاغذ بین خودمون بنویسیم و امضا کنیم که تو از این زمین معادل یک دانگ سهم داری
سوال من اینه که آیا این برگ کاغذ معتبر و کافیه؟
من نظرم اینه که بریم املاک و یک مبایعه نامه برای یک دانگ بین من و دوستم بنویسیم آیا نوشتن این مبایعه نامه کافیه؟
یا باید موقع تنظیم و بنام زدن سند تو محضر به نام دوستم حتما یک دانگ تو محضر هم به نام من زده بشه؟
ممنون

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. اگر زمین را قولنامه ای خریدید که فرق نداره یا در مبایعه نامه اصلی که بهتر هستش یا به صورت جداگانه در بنگاه یا روی کاغذ عادی با امضای شهود مشکل نداره. اگر زمین سند دار است و تنظیم سند قراره بشه حتما بهتر هستش که نام دو نفر به عنوان خریدار در مبایعه نامه قید شود و بعد سند مشاع زده میشه .

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

اولویت را بر انتقال به موجب سند رسمی بگذارید چرا که در اعتبار آن خللی نیست. د صورتی که قصد تنظیم مبایعه نامه عادی دارید اولا میبایست پس ا تاریخ سند رسمی باشد و ثانیا حتما دو نفر شاهد بر این امر بگیرید

خیام نیک آرا

جناب آقای خیام نیک آرا :

با سلام مورد دوم رسمی تره و مشگلی هم پیش نمی یاد

یک وکیل

سند به نام بشود بهتر است ، فروشنامه بنگاه با کد رهگیری یک درجه پایین تر اثر اثباتی دارد و برگه عادی اگرچه با اثر انگشت و گواه معتبر است توصیه نمیشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اولویت با تنظیم سند رسمی می باشد علی ایحال تا زمان تنطیم سند مبایعنامه ای با امضای شهود امضا گردد از نظر اعتباری تفاوتی مابین تنظیم سند در بنگاه و یا بین خودتان ندارد و هردو سند عادی محسوب میشود و قابل استناد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
پروسه انتقال سند طولانی ومدت دار است بعتر است در وضعیت فعلی مبایعه نامه با کد رهگیری توسط املاک بین شما تنطیم گردد