مشاوره حقوقی رایگان - جعل الحاق

سلام . من یک واحد آپارتمان خریدم و قرار بر تنظیم سند بعد از یک سال شده و در زمان قولنامه نماینده فروشنده بود و بخاطر تکمیل قولنامه و امضا فروشنده به من گفتن فردا بیا قولنامه بگیر و من قولنامه رو یکطرفه امضا کردم و محل رو ترک کردم. فردا قولنامه رو در بسته پلمپ به من دادن و با توجه به آشنا بودن بنگاهی اطمینان کردم . بعد یک سال موعد سند فروشنده گفت بندی در قرارداد هست که نوشته از نظر خریدار تغییر زمان سند بلامانع میباشد. کارشناس خط گفته بعدا اضافه شده . ولی اونها ادعا میکنند در همون جلسه چون فروشنده امضا نمیکرده در حضور خریدار این بند اضافه شده تا فروشنده امضا بکنند. الان 3 ساله از خرید میگذره باید چکار کنم؟ چطور کارشناس میتونه این قضیه رو اثبات کنه؟ اصلا من باید ثابت کنم که بعد اضافه شده یا اونها ثابت کنند که فی المجلس بوده؟؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

ادعای جعلی بودن با شماست و باید اثبات کنید اما ادعای اینکه در حضور شما الحاقیه انجام شده با طرف مقابل شماست اما باید مرور زمان رو هم دقت کنید

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
آن بند جعلی است
باید بی اعتباری آن توسط دادکاه اعلام شود

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

بادورد . با توجه به قابل گذشت بودن جرم شما فقط یک سال از تاریخ جعل فرصت دارید شکایت کنید . ظاهرا شما عدم حضور نگرفتید ولی به هر حال شما دادخواست تنظیم سند بدید. مشکلی نداره. فقط اگر ملک در رهنبانک یا موسسه هست فک رهن هم بخواهید و اون بانک را هم در دادخواست بیارید و اگر پایان کار و تفکیک هم نکرده اخذ این دو مورد را هم در دادخواست بخواهید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا جعل در اسناد و نوشته های غیر رسمی قابل مذشت است ودر جرائم قابل گذشت از تاریخ تحقق جرم باید ظرف یک سال شکایت خودرا طرح کنید در غیر اینصورت پرونده بسته خواهد شد
ثانیا شما الزام به تنظیم سند را بخواهید