مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه قرض و مهریه

با سلام، بنده به مدت 4 ماه با شخصی نامزد کردم البته به صورت غیر رسمی و صیغه موقت بودیم، برای مهریه من یه حلقه طلای ساده خواستم و تاکید کردم که پولشو میخوام نه خود حلقه رو، بعلاوه از قبل ایشون به من بدهی دارن حدود 1 تومن که الان با وجود اینکه 3 ماهه جدا شدیم و من 2 ماهه گفتم و فرصت دادم که مهریه و قرضشونو بدن، هربار بهونه آوردن و بدتر بهم میگه من ندارم چیکار میخای بکنی؟ در حالی که میدونم پولاشو خودش میذاره توی کارش بارها دیدم...منم الان تنها مدرکی که دارم همون پیام ها هستن وگرنه خیلی میخاستم مکتوب بشه و یه کار سنددار بشه اما نذاشت!
مبلغ مهریه هم میشه با نرخ روز حدود 2 میلیون ( شایدم بیشتر) ولی قبول نمیکنه و میگه حلقه ارزون تره و کلا قبول نمیکنه پولشو بده الانم ما تو یه منطقه زندگی نمیکنیم و من هرچی میگم نمیشه حلقه رو بفرستی گم و گور میشه ( چون سرم اومده) قبول نمیکنه! من چیکار کنم؟؟!

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود . باید با جمع و جور کردن اسناد و مدارکی که دارید اسکرین شات پیامکها و شهودی اگر دارید (2 نفرمرد) دادخواستی به شورای حل اختلاف بدید . قبل از طرح دعوی میتونید اظهارنامه هم براش بفرستید و منشا بدهی ایشان و مبلغ را اعلام کنید و چند روز یا یک هفته بهش مهلت بدید که پرداخت کنه و اگر نداد دادخواست بدید و اظهارنامه را هم ضمیمه کنید .

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،با ارائه مدارک و مستندات دادخواست مطالبه نسبت به ایشان بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دادخواست مطالبه علیه او بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
نسبت به تقدیم دادخواست اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بابت 1 میلیون بدهی ، اگر دلیل و مدارک مبنی بر پرداخت به ایشان دارید میتوانید دادخواست مطالبه وجه در شورا مطرح نمایید و
برای مهریه با توجه به اینکه عقد نکاح ثبت نشده است شما باید ابتدا عقد نکاح موقت و میزان مهریه را در دادگاه خانواده
اثبات نمایید و سپس درخواست مطالبه مهریه نمایید
با توجه به کم بودن مبلغ ، بهتر است اقدام قضایی انجام ندهید و با گفتگو مشکل خود را حل نمایید

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
دادخواست مطالبه مال و طلب به شورای حل اختلاف بدهید