مشاوره حقوقی رایگان - بخشودگی سود و جریمه تسهیلات کشاورزی

سلام بنده بدهکار تسهیلات کشاورزی نزد بانک ... ایلام هستم چند بار است کتباً درخواست تسویه مطابق رای عمومی اخیر دیوان عدالت بیست خرداد کد خبر .... ودستور دیوان عدالت برای اجرا و مراجعه به بانک برای تسهیل بدهی وامهای بخش کشاورزی دارم. اما بانک ... ایلام اظهار می دارند که دستور العمل از بانک مرکزی ندارند لطفا راهنمایی فرمایی متشکرم.

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

با سلام.
بهتر است جهت پیگیری این موضوع به مدیریت شعب بانک کشاورزی در استان خود مراجعه نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با مراجعه به سرپرستی بانک واقع در استان پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. با توجه به صدور رای دیوان عدالت
، شما باید در دیوان عدالت اداری شکایت نمایید و حتما نتیجه خواهید گرفت