مشاوره حقوقی رایگان - موافقت نکردن بانک برای وام

سلام. حدود 7 سال قبل من ضامن یکی از آشنايان شدم که ایشان وام را پرداخت نکرد و متواری گردید، اینجانب به عنوان ضامن به دلیل بیماری خاص و... درخواست اعسار داده و توسط قاضی دادگاه پذیرفته شد و بدهی تقسیط گردید و در حال حاضر پرداخت اقساط اعلام شده از طرف دادگاه را انجام میدهم جهت دریافت وام بیماران خاص برای درمان به یکی از بانک ها مراجعه کردم که اعلام کردند ضامن در بانکی بودید که در حال حاضر مشکوک الوصول است، بانکی که در حال واریز اقساط دادگاه به عنوان ضامن هستم گفتند تا تسویه نکنم و اقساط تمام نشود وام از حالت مشکوک الوصولی در نمی آید، آیا واقعا چنین است؟ و من قادر به گرفتن وام بیماران صعب العلاج نیستم؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
متاسفانه بر اساس بخشنامه های داخلی بانکها مطابق انچه که به شما گفته شده است عمل میشود واز ارائه خدمات به شما تا تعیین تکلیف وام قبلی امتناع خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام این موضوع مربوط به مقررات داخلی بانک میباشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله مربوط به قوانین بانکی می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق دستور العمل داخلی بانک بله بانک میتواند دستور مشکوک الوصولی بدهد