مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از شکایت تهدید و توهین به افراد عادی

با سلام خدمت مشاوران و وکلا محترم و عزیز
زن داداش اینجانب از بنده بعنوان تهدید و توهین شکایت نموده در صورتیکه برادر خودشان با اوردن مامور به درب منزل اینجانب در زمانی که من هم داخل منزل نبودم برادرشان طی تماس تلفنی با من و دادن گوشی همراه به مامور بابت گزارش منزل جهت وضعیت منزل بابت مطالبه مهریه که مامور قصد اجرای ماده 111 را داشته با مامور صحبت کردم بعد از خاتمه تماس با مامور اینجانب با برادرش تماس گرفتم و فقط گفتم بوی پول بهتون خورده و نمیگزارم مهریه از برادرم بگیرید ولیکن ایشان بعد از دو روز نسبت به شکایت علیه اینجانب اقدام نموده بعنوان تهدید و توهین به اشخاص عادی در صورتیکه اصلا من با خوده شاکی صحبت نکردم و فقط با برادرش صحبت کردم و گفتم نمیتوانید منزل اینجانب را بابت مهریه توقیف کنید و خر داغ کردند به جای کباب و از این حرفا که هیچگونه توهینی و تهدیدی در کار نبوده است میخواستم ببینم باید استناد کنم به اینکه اصلا با شاکی صحبتی نشده و ایشان شاکی واهی نموده است یا خیر یا اگه راهنمایی دیگری هست به اینجانب راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما فقط واقعیت را بگوبید و این الفاظی که شما گفته اید توهین و تهدید محسوب نمیشود

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

ضمن بیان واقعیت دفاعیات خود را تقدیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است که
در دادگاه حقیقت را بیان نمایید