مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بی گناهی در ضرب و جرح

سلام. مدتی هست که با همسرم مشاجره داریم. سر مهریه که ایشون گفتن باید 50 درصد حقوقت رو برای مهریه به من بدهی و من هم قبول نکردم و دعوای ما شدت گرفت تا این که من و بچه هایم رو به مدت چهار روز از خانه ای که خودش خریده و من اقساطش رو میدم بیرون کرد. هر بار هم با وساطت مادرش رفتم با او حرف بزنم و فایده نداشت و ایشان به سمت من حمله ور شده و از آن جایی که میدانستم اگر بخوام او را کتک بزنم برای من دردسر ساز میشه کاری نکردم و او با ضرب و جرح شروع کرد و من هم از خانه زدم بیرون و رفتم کلانتری و مامور آوردم و جریان رو تعریف کردم و از آن جایی که همسرم رندی رو بلد هست به مامور گفت او من را زده ولی مامور گفته های هر دوی ما رو نوشت. حالا همسرم طرح شکایت مبنی بر ضرب و جرح و توهین تنظیم کرده. راه من برای اثبات بیگناهی و دروغ ایشون چی هست؟ با توجه به دروغ های او و هیچ آثاری از کتک کاری روی او نبوده. ممنونم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هر شخصی که هر ادعایی را دارد باید آن ادعا را در دادسرا و دادگاه ثابت کند . و زوجه باید ادعای ضرب و جرح و توهین را ثابت نماید. و اگر نتواند ثابت نماید قرار منع تعقیب شما صادر خواهد شد . به احتمال زیاد شما تبرئه خواهید شد مگر اینکه
زوجه شاهد داشته باشد
موفق باشید