مشاوره حقوقی رایگان - صورت مجلس

زمین کشاورزی طبق صورت مجلس تفکیکی به قطعات 250 تا 430 متری تقسیم شده قطعات محصور با نقشه utm چون سند رسمی ندارم فقط مبایعه نامه و وکالت رسمی به بایگانی ثبت مراجعه کردم که صورت مجلس تفکیکی در دفتر املاک ثبت شده. چون سند ندارم جواب نمیدن باید چکار کنم ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شگا وکالتنامه رسمی دارید وموظف هستند به شما جواب بدهند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با وکالتنامه اصولا باید پاسخگو باشند به مسئول بالاتر مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام زمین شما دارای کاربری کشاورزی بوده است و به صورت غیر قانونی به قطعات کوچک مسکونی مشاع ، تغییر کاربری داده شده است بهتر است به مالک اصلی که این زمین ها را واگذار کرده است مراجعه نمایید و چون زمین شما به صورت مشاع میباشد صدور سند مالکیت ، فقط با موافقت شهرداری امکان دارد و