مشاوره حقوقی رایگان - یه سوال در مورد استفاده از مشاعات ساختمان

ما در ساختمانی جنوبی به صورت 4 واحدی (4 تا تکی واحدی) زندگی می کنیم میخواستم یه سوال در مورد مشاعات ساختمان بپرسم ما در طبقه دوم زندگی می کنیم همسایه طبقه اول ما از حیاط که از مشاعات استفاده کرده دقیقا در پایین پنجره ما که طبقه دوم هستیم ایرانیت زده فاصله ایرانیت تا پنجره ما شاید 20 سانتی متر هم نشود ما از طریق پارکینگ به حیاط ساختمان راه داریم من چند بار به صورت حضوری به همسایه طبقه اولی گفتم که داری از مشاعات ساختمان استفاده میکنی گوش نداد و جمع آوری نکرد مجبور شدم به شورای حل اختلاف رفتیم در آنجا هم تعهد کتبی همرا ه با امضا واثر انگشت مبنی بر جمع آوری ایرانیت داد و جمع نکرد دوباره من رفتم پرونده بردم دادگستری (دادگاه کیفری ) شهرستان محل و تمام مدارکی که دادگستری میخواست ارایه دادم الان نزیک به سه ماهه از جلسه دادگستری میگذرد در این حین چقدر باید صبر نمود و به نظرتون حق با کی است و چقدر طول میکشد ؟