مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه و طلاق

زنم مرتکب جرم زنا محصنه شده و با وثیقه یک میلیاردی ازاد شده الان از من طلاق و رضایت انکار جرم که اشد مجازات نشه رو میخواد در قبال بخشش مهریه بنده قبول نکردم الان مهریه که حقش اقدام کرده
سوال اول بابت جهیزیه فاکتور جعلی و لیست سیاهه که به امضا خودش و پدر مادرش شده رو تقدیم دادگاه داده ایا در صورت اثبات جعل شاهدی که واسش شهادت دروغ داده شهادتش تاثیر داره؟
و سوال دوم سیاهه بدون امضا زوج قابل قبول هست؟
باتشکر ازتون که وقت میذارید ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
سیاهه بدون امضا زوج محل ایراد است و اگر حعلی صورت گرفته میتوانید ادعای جعل نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتي كه سياهه جهيزيه جعلي باشد و بدون امضا شما نميتواند جهيزيه را پس بگيرد به شرطي كه جعليت آن اثبات شود
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد